KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Süha Erler Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz konferans salonunda 11 ve 12. sınıf yabancı dil öğrencilerine yönelik kariyer buluşmaları etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda il emniyet müdürlüğü tarafından bilişim suçları ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Okulumuzla İl Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğiyle 18 Ekim 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize Bilişim Suçları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

9-14 Ekim tarihlerinde tüm dünyada kutlanan  Erasmus Days (Erasmus Günleri) okulumuzda da kutlandı..

Erasmus deneyimlerini paylaşmak için bu günler bir fırsat olarak değerlendiren okulumuz proje yönetim ekibi, iki yıldır içinde bulunduğumuz okul ortaklıkları ve yapılandırılmış kurs programlarında gerçekleştirdikleri çalışmaları okulumuz konferans salonunda öğrencilere ve öğretmenlere sundu.

Ekm

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, geleneksel hale getirdiği, öğrenci ve öğretmen sohbetlerine 02.10.2023 tarihi Perşembe günü Okulumuzda devam etti.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinden Hasan SARIGÜL Adana'da yapılan Tübitak bölge finallerinde birinci olmuştur.

Ara

Türkiye Bedensel Spor Federasyonu tarafından 5-7 Aralık 2022 tarihinde Konya'da yapılan Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Samet Ökkeş MENEKŞE Türkiye 3.si olmuştur.

Ekm

OKULUMUZ 12.SINIF ÖĞRENCİSİ TUFAN TAŞÇI 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI YILDIZLAR  BEDENSEL ENGELLİLER 30-31 MAYIS 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN YÜZME YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1.Sİ OLMUŞTUR

İLK DERSİMİZİ PROF.DR.AHMET NALÇACI HOCAMIZLA YAPTIK.